Anbefalinger

Når huset kræver viden om håndværkstradition

Jeg har brugt Nyby Tømrer og Snedker igennem en længere årrække – indtil videre har de hjulpet mig med istandsættelse af 2 huse. Særligt med mit nuværende hus, har jeg været imponeret af Jørgens håndværksmæssige kunnen. Huset er en flot gammel villa i en helt særlig stil, hvor håndværket skulle være autentisk i både udseende og udførsel – her har Jørgen altså bare exceptionel god stil. Og så er han den eneste håndværker jeg kender, der altid tager sin telefon. Eller i hvert fald ringer hurtigt tilbage – hver gang.

- Jesper Lyngsø

Stærkt håndværk til god pris

Da vi købte nyt hus, valgte vi Nyby Tømrer og Snedker til at sætte lofter op, montere nye vinduer og lidt andet arbejde i forbindelse med istandsættelsen. Primært valgte vi Jørgen, fordi prisen var god, og vi har ikke fortrudt vores valg. Vi er ovenud tilfredse med både det håndværksmæssige og samarbejdet - Jørgen gjorde meget for at passe arbejdet ind i vores planer.

- Mik Grotkjær Sørensen

Også når det haster...

En aften i en kraftig efterårsstorm blæste en del plader af bygningen, hvor mine kvier skulle gå vinteren over. Jørgen kom tidligt næste morgen med alle materialer og fik hurtigt lukket af, så kvierne igen kunne komme ind i varmen.

- Hans Jørgen Hansen

Når finish betyder meget...

Min mand er ret perfektionistisk, når det handler om finish af håndværksmæssige løsninger, fordi han selv er håndværker – nemlig smed. Derfor var der ikke nogen tvivl om, at vi ville bruge Jørgen til at lave tømrerarbejdet på vores byggeri.

- Heidi Kodal

Kontakt

Nyby Tømrer & Snedker

Byg med kvalitet

Nyby Tømrer & Snedker, sætter garanti på kvaliteten, vi forlader ikke stedet før alt er tiptop.

 

Tømrer & Snedker i Vejen